Home Page > Blog > Eerste donaties gedaan!

We zijn heel blij te kunnen meedelen dat we begonnen zijn met het doneren van het eerste geld aan een drietal goede doelen! Vanzelfsprekend hebben we gezocht naar doelen die dicht bij Go4Róan en de familie staan. We hopen dat al het geld wat door zoveel mensen zo hard bij elkaar gebracht is op deze manier alsnog een goede bestemming vindt!

Stichting Ramon Scoort tegen Kanker
Ramon is een jongetje die tegelijk met Róan in het UMCG heeft gelegen. De ouders van Róan en de ouders van Ramon hebben veel aan elkaar gehad omdat ze hetzelfde leed op hetzelfde moment met elkaar konden delen. Ramon had lymfklierkanker en is gelukkig goed hersteld en schoon! De ouders van Ramon hebben een stichting opgericht om kinderen die een overlevingskans vergrotende behandeling in binnen- of buitenland moeten ondergaan, financieel te kunnen ondersteunen. Go4Róan doneert € 5.000,- om hierin een handje te helpen!

www.ramonscoorttegenkanker.nl

Ramon Scoort Tegen Kanker

Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK)
VOKK steunt gezinnen met een kind met kanker en werkt aan optimale zorg voor kind en gezin in alle fasen. Dit doen zij door het delen van ervaringen mogelijk te maken en door het ontwikkelen van initiatieven en activiteiten om kinderen en gezinnen te steunen. Eén van deze initiatieven is de KanjerKetting. Deze ketting is tegelijk beloningssysteem en wegwijzer en bestaat uit kralen. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie of een verblijf op de intensive care. Kinderen met kanker rijgen deze KanjerKralen aan een ketting. Die ketting vertelt hun verhaal. Ook Róan was in het bezit van zo’n mooie KanjerKetting. Met onze donatie van € 5.000,- aan VOKK hopen we een steentje bij te dragen aan dit prachtige initiatief!

www.vokk.nl

VOKK

Stichting Kuba Club
Deze stichting ondersteunt gezinnen met kinderen met neuroblastoom. Zo ook het gezin van Róan. Stichting Kuba Club is een ontzettend grote steun en hulp geweest in de voorbereiding van de reis naar Amerika en ook bij het verblijf in Amerika zelf. We weten zeker dat de donatie van € 10.000,- goed terecht komt!

www.kubaclub.nl

20150408_081828

Reacties

  • corinda

    says on:
    25 maart 2015 at 17:59

    Wat mooi om te lezen, en inderdaad wij als ouders voelen en hebben gemerkt dat het bestuur van de stichting altijd dicht bij ons is blijven staan, in lief en leed. Dat doet ons erg goed, en ik ben er trots op dat jullie in zulk goed overleg elke keer weer (soms moeilijke) keuzes hebben gemaakt waar wij volledig achter konden en kunnen staan!

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Required fields are marked *

*